online en overzichtelijk

De procedure

Wil jij ook heerlijk centraal, in een groene omgeving én in één van deze zeer duurzame woningen wonen?
Hieronder vind je de procedure van 'Wonen aan De Velduil' te Assen uitgelegd.
We bevinden ons momenteel in stap 2, de interessefase.

Jouw account

Om in aanmerking te komen voor één van de heerlijke woningen aan de Velduil dien je een account aan te maken. Klik daarvoor op 'inschrijven' en maak eenvoudig jouw account aan. Je ontvangt een e-mail waarin je jouw eigen wachtwoord kunt instellen.

Geef jouw voorkeur aan vanaf 23 november 2020

Interessefase

Interessefase

Heb je zoals omschreven in de vorige stap je account aangemaakt? Dan kun je daarin jouw favoriete bouwnummers selecteren én opslaan. De prijsrange is 25 november bekend gemaakt.

De start verkoop is 18 december 2020 en dat is de volgende fase!

Start verkoop!

18 december 2020 start de verkoop. Vanaf 18 december ontvangen alle mensen die zich hebben ingeschreven de volledige informatie omtrent de nieuwbouwwoningen. Denk hierbij aan de prijslijst, verkooptekeningen, situatiekaart, technische omschrijving, meer-minderwerklijst en dergelijke, maar niet te vergeten, het inschrijfformulier!

Na het bestuderen van alle informatie, vul jij het inschrijfformulier in en lever jij deze uiterlijk 11 januari 2021 vóór 10.00 uur in bij de door jou gekozen makelaar.

11 januari 2021 worden de woningen toegewezen! Op 11 januari word jij door jouw makelaar gebeld. Indien een woning is toegewezen aan jou word je uitgenodigd voor een gesprek om alle informatie omtrent de woning te bespreken!

Vanaf 11 januari 2021

Alle woningen zijn onder optie of verkocht onder voorbehoud. Mocht tijdens de optie/voorbehoudstermijn een woning vrij komen dan komen de eerstvolgende gegadigden die op de wachtlijst staan aan de beurt.

Hartelijk dank voor de enorme belangstelling!